НВО САЕМ Активно граѓанство

6 декември 2017

Акција во Струмица во соработка со Црвен Крст

18 ноември 2017

Трибина во Кочани

8 ноември 2017

Настан на Цивика Мобилитас

Почеток на кампањата:

Сподели Почит-Стоп Омраза

Обука за млади волонтери

од 18 до 21 септември, Хотел Солферино, Струга

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram