Трибина во Кичево

Трибината се одржа во просториите и со волентерите од Црвениот крст во Кичево, каде учествуваа младинци од средите училишта во Кичево.

Read more
Трибина во Штип на тема: „Стоп Омраза – Сподели Почит“

На 25.10. 2017 година во просториите на ОО на ЦК Штип беше одржана Трибина на тема “Стоп омраза – сподели почит”, од страна на ГЦ ” Младен Костиќ” – Аспекти Скопје, поддржана од страна на Цивика мобилитас. На трибината зедоа учество вкупно 28 младинци од различни возрасни групи, што овозможи разработка и дискусија на темата […]

Read more
Трибина во Струмица на тема: „Стоп Омраза – Сподели Почит“

Во просториите на ОО на ЦК Струмица на 18.10. 2017 година беше одржана младинска трибина на тема: “Стоп омраза – сподели почит”, од страна на ГЦ ” Младен Костиќ” – Аспекти Скопје, поддржана од страна на Цивика мобилитас. Трибината започна во 16.00 часот и на неа присуствуваа младинци од средните училишта во Струмица, активисти на […]

Read more
Учествувај во наградната игра и добиј!

Акцијата на тема „Младинска кампања за говор на почитување наспроти говор на омраза” во реализација од ГЕШТАЛТ ЦЕНТАР „Младен Костиќ” АСПЕКТИ – Скопје подржана од Цивика Мобилитас, распишува награден конкурс на тема: СПОДЕЛИ ПОЧИТ – СТОП ОМРАЗА. Акцијата се спроведува со цел да ги промовираме позитивните вредности, да вклучиме млади лица кои ќе развиваат свесност […]

Read more
Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram