МКЦ, Скопје

Поставен е штанд во МКЦ, Скопје со печатен и рекламен матерјал, флаери, банери, плакати, креиран е ѕид на почитување во фоајето, каде посетителите пред да влезат на сасемот, од нашите волонтери примаа почитување, споделуваа пораки на ѕидот, изразуваа почит преку цртеж или текст

Read more
Трибина во Кичево

Трибината се одржа во просториите и со волентерите од Црвениот крст во Кичево, каде учествуваа младинци од средите училишта во Кичево.

Read more
Трибина во Битола

Трибината беше успешно организирана и реализирана од ГЦ Младен Костиќ, АСПЕКТИ, Скопје и општинската организација на Црвениот крст Битола. Подржана од неколку основни и средни училишта од Битола, како и од КПУ Битола. Трибината ја отвори Јан со претставување на фасцилитаторите. Пред почетокот на трибината беше дадена кратка изјава за акцијата, нејзините цели и активности […]

Read more
Работилница во Американ Корнер во Тетово

Спроведена работилница во Американ корнер во Тетово со младинци каде освен значењето на менталното здравје беше истакнато значењето на почитување на различностите и споделено почитување помеѓу себе, соработка со Кортекс

Read more
Трибина во Штип на тема: „Стоп Омраза – Сподели Почит“

На 25.10. 2017 година во просториите на ОО на ЦК Штип беше одржана Трибина на тема “Стоп омраза – сподели почит”, од страна на ГЦ ” Младен Костиќ” – Аспекти Скопје, поддржана од страна на Цивика мобилитас. На трибината зедоа учество вкупно 28 младинци од различни возрасни групи, што овозможи разработка и дискусија на темата […]

Read more
Трибина во Струмица на тема: „Стоп Омраза – Сподели Почит“

Во просториите на ОО на ЦК Струмица на 18.10. 2017 година беше одржана младинска трибина на тема: “Стоп омраза – сподели почит”, од страна на ГЦ ” Младен Костиќ” – Аспекти Скопје, поддржана од страна на Цивика мобилитас. Трибината започна во 16.00 часот и на неа присуствуваа младинци од средните училишта во Струмица, активисти на […]

Read more
Учествувај во наградната игра и добиј!

Акцијата на тема „Младинска кампања за говор на почитување наспроти говор на омраза” во реализација од ГЕШТАЛТ ЦЕНТАР „Младен Костиќ” АСПЕКТИ – Скопје подржана од Цивика Мобилитас, распишува награден конкурс на тема: СПОДЕЛИ ПОЧИТ – СТОП ОМРАЗА. Акцијата се спроведува со цел да ги промовираме позитивните вредности, да вклучиме млади лица кои ќе развиваат свесност […]

Read more
Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram