На 17.11.2017 мадинската кампања „Стоп омраза – сподели почит“ беше поддржана и со вечер на поезијата во мотел Александар парк во Виница. На оваа поетска вечер младите поети од СОУ „Ванчо Прке“- Виница дадоа свој придонес преку читање на поезија од познати писатели и истовремено споделуваа пораки на почитување на присутните гости. Со тоа дадоа значаен придонес и во одбележувањето на светскиот ден на толеранција.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Widget Powered by Acurax Web Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram