Спроведена работилница во Американ корнер во Тетово со младинци каде освен значењето на менталното здравје беше истакнато значењето на почитување на различностите и споделено почитување помеѓу себе, соработка со Кортекс

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram